Te verschijnen boeken zomer 2021

on

Het bekijken van speelgoedgidsen was vroeger een feestje. Inmiddels heb ik een volwassen-equivalent gevonden: het doorspitten van de gidsen met te verschijnen boeken van uitgeverijen. Nu kondigen ze de boeken aan die in de zomer van 2021 verschijnen. Kijk je mee?


Uitgeverijen presenteren hun te verschijnen boeken in een brochure. Er worden fysieke exemplaren van deze aanbiedingen verstuurd naar journalisten en boekhandels, maar de brochures zijn óók online te bekijken. Het knippen en cirkelen moet daardoor achterwege blijft, maar laat je niet beletten om de boeken waar je naar uit kijkt in een (digitaal) document te verzamelen. 

Ik heb de zomeraanbiedingen van de uitgeverijen die fictie uitgeven verzameld. Via onderstaande knop kom je bij een verzameling van de zomeraanbiedingen (gericht op fictie) van verschillende Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen terecht, die je stuk voor stuk kunt bekijken. Een heerlijke activiteit voor op een regenachtige zondagmiddag of gewoon lekker tussendoor – om je hoofd even leeg te maken. Opwinding en plezier gegarandeerd!

Welk boek dat in zomer verschijnt komt hoog op jouw (verlang-)lijstje?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s