Vind me – André Aciman

9789026349744-vind-me-l-LQ-f.jpg

Noem me bij jouw naam bezorgde André Aciman wereldwijd succes. Het boek ontving lovende recensies, werd verfilmd en bekroond met een Lambda Literary Award voor Gay Fiction. Het langverwachte vervolg verscheen afgelopen maand en kreeg de titel Vind me. Dat een vervolg lastig is om te schrijven, bleek ook in dit geval. Ondanks Aciman’s mooie proza, is de samenhang in het verhaal onbevredigend en vergezocht.


Mijn volledige recensie lees je in het Lees Magazine van bol.com.


In het kort

Titel: Vind me
Auteur: André Aciman
Uitgever: Ambo|Anthos
Jaar van uitgave: 2019
Aantal pagina’s: 248
Serie of stand-alone: Serie (vervolg op Noem me bij jouw naam)
Leesfragment: klik hier
Beoordeling: star1 star1 star1 star2 star2


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s